Επίσκεψη της Φινλανδής Vice President του JCI στην Ελλάδα

Την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016 η Ελληνίδα Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Νέων -JCI Hellas κ.Σοφία Μιχαλοπούλου, υποδέχτηκε στην χώρα μας την Vice President του JCI Johanna Lundan από την Φινλανδία.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας η κ. Lundan γνώρισε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου στα γραφεία του JCI Hellas, όπου συζητήθηκαν τρέχοντα θέματα του οργανισμού. Στην συνέχεια παρακολούθησαν την εκδήλωση που διοργάνωσε ο ΕΟΠΕ στο Ιονικό Κέντρο με θέμα «Νέες μορφές διπλωματίας και στρατηγικής στην σύγχρονη διεθνή πραγματικότητα» στο Ιονικό Κέντρο στην Πλάκα. Ακολούθησε δείπνο με τα μέλη του Δ.Σ. σε κρητικό εστιατόριο.

Την επομένη στις 19/3 η κ. Μιχαλοπούλου ανέλαβε να ξεναγήσει την Φινλανδή Αντιπρόεδρο στην πλούσια πολιτισμικής κληρονομιάς Ελληνική Πρωτεύουσα δίνοντας ταυτόχρονα και μια γεύση από την αθηναϊκή καθημερινότητα και τον ελληνικό τρόπο ψυχαγωγίας. Η ξενάγηση ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Ακρόπολης, όπου η προσκεκλημένη έμεινε κατάπληκτη.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας ακολούθησε η προγραμματισμένη εκδήλωση για την επίσκεψη της κ.Lundan στα γραφεία του ICC Hellas. Σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδήλωσης, η Ελληνίδα Πρόεδρος καλώς όρισε την προσκεκλημένη της και τα μέλη του JCI Hellas και στη συνέχεια μίλησε, τόσο για το μέχρι τώρα έργο του οργανισμού όσο και για τους επομένους στόχους. Ιδιαίτερη στιγμή της εκδήλωσης αποτέλεσε η παρουσίαση ενός βίντεο από την κ. Σοφία Μιχαλοπούλου, στο οποίο με την βοήθεια του μέλους του Επιμελητηρίου κ. Αλέξανδρου Βεϊζη είχαν μεταφραστεί τα σημαντικότερα Δελφικά Παραγγέλματα στα Αγγλικά, ενώ δινόταν ταυτόχρονα και η ερμηνεία τους στα Νέα Ελληνικά κάτω από τις αρχαίες εκφράσεις !

Η Vice President εν συνεχεία έκανε μια ενημέρωση σχετικά με τους στόχους και τα οφέλη του Οργανισμού τόσο στην Ελληνική & Ευρωπαϊκή κοινωνία όσο και Παγκοσμίως. Ενώ ακολούθησε το σεμινάριο «Επίτευξης στόχων» από την σύμβουλο προσωπικής ανάπτυξης Μαρία Μπικέ.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με αποχαιρετιστήρια έξοδο σε παραδοσιακό μαγαζί της πόλης με ελληνική μουσική, από την ελληνική ομάδα του JCI Hellas παρουσία και ορισμένων senators.