Εκδήλωση για τις επιπτώσεις των νέων τεχνολογιών, παρουσία της Vice President 2015 Charlotte Bysted

Συνεπείς στην αρχική μας ανακοίνωση τον Φεβρουάριο, για την εκστρατεία ενημέρωσης που θα διοργανώναμε κατά την διάρκεια του 2015, ξεκινήσαμε στις 20/4 με επιτυχία την πρώτη μας παρουσίαση για το φλέγον θέμα των επιπτώσεων των νέων τεχνολογιών στην ζωή των νέων ανθρώπων που είναι και οι κυριότεροι χρήστες τους.
Η Πρόεδρος του Οργανισμού Σοφία Μιχαλοπούλου, ύστερα από σχετική έρευνα και μελέτη παρουσίασε την επίδραση των υπολογιστών, των κινητών και των ασύρματων δικτύων στην καθημερινότητα μας, αναφορικά με την υγεία, την παιδεία, την ασφάλεια και την κοινωνικότητά μας.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η κ. Charlotte Bysted, Vice President 2015, εκπρόσωπος του JCI από την Δανία, η οποία επισκέφθηκε την χώρα μας, στα πλαίσια των καθηκόντων της καθώς είναι υπεύθυνη για την χώρα μας σε θέματα στήριξης και καθοδήγησης. Στα πλαίσια αυτά, παρουσίασε την λειτουργία και δράση του JCI ενώ κατά τα διάρκεια την παραμονής της επισκέφθηκε αξιοθέατα της Αθήνας με την συνοδεία του ΔΣ του JCI HELLAS.